De Dag van RGS – ‘De sleutel naar…’ meer overzicht en inzicht!

""

De Dag van RGS is een uniek en inspirerend event dat volledig in het teken staat van Referentie GrootboekSchema (RGS).

Na meer dan een jaar online evenementen, bent u weer van harte welkom om op dinsdag 30 november in Utrecht van 10.00 tot 16.00 uur naar ons live RGS-event te komen. Natuurlijk kunt u de Dag van RGS ook online volgen.

Deze dag krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Wat kun je met RGS?
  • Wat zijn de voordelen van RGS en wat levert RGS u op?
  • Wat kunt u in de nabije toekomst verwachten op het gebied van RGS?

Aanmelden

Meld u nu aan voor de Dag van RGS op 30 november in Utrecht. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor de live bijeenkomst, vol is vol! U kunt de Dag van RGS ook online volgen. Ook daarvoor kunt u zich aanmelden.

Ontdek, leer en ervaar

Tijdens de Dag van RGS delen gebruikers en participerende partijen hun ervaringen met RGS-toepassingen en demonstreren softwareleveranciers software die RGS ondersteunt. Wij zijn op dit moment nog druk met de samenstelling van het programma. Dat maken we natuurlijk zo actueel mogelijk.

Een tipje van de sluier: we hebben weer een aantal prachtige praktijkcasussen, de Belastingdienst heeft een interessante boodschap voor ons, het CBS vertelt over de wijze waarop zij met RGS aan de slag gegaan zijn en last but not least; dit jaar hebben we een heuse paneldiscussie. Kortom: Mis het niet!

Voor wie?

De Dag van RGS is voor accountancy- en administratiekantoren. Bent u accountant, partner of kantoordirecteur? Ontdek, leer en ervaar alles over RGS tijdens De Dag van RGS.

Maar de dag is ook interessant voor ondernemers en softwareleveranciers die willen zien wat er in de markt ontwikkeld is.

Meer informatie

Bekijk de website van het evenement. Daar kunt u zich ook al aanmelden.

Controle Covid QR-code en ID

Natuurlijk worden bij het live RGS event alle Covid-19 maatregelen voor evenementen in acht genomen. U moet bij binnenkomst een geldige QR-code en ID tonen.

Sidebar