RGS in de praktijk

Hoe wordt RGS gebruikt in dienstverlening en productontwikkeling? Wat zijn de voordelen en wat vinden gebruikers ervan? Lees en bekijk de voorbeelden uit de praktijk.

Interview

Het voordeel van RGS? ‘Meer tijd voor softskills’

Lees het interview met Dirk-Jan van Blijderveen

Interview

"Ik zie dat er allerlei nieuwe informatietoepassingen en diensten ontstaan"

Lees het interview met Robert Mul

Interview

RGS bij SnelStart

"Wij adviseren bedrijven vandaag nog te beginnen met RGS. De tijdbesparing en verminderde foutkans maken dat het een waardevolle toevoeging is op de bedrijfsvoering."

Lees het interview met Bernette van Heerwaarden

Interview

RGS bij Minox

“Het einde van de RGS-mogelijkheden is nog niet in zicht. Als RGS goed is ingericht in een administratie, dan is dit voor nog veel meer zaken te gebruiken."

Lees het interview met Hessel Kuik

Interview

RGS bij Analys.io

“Implementatie van RGS heeft op termijn grote en voor sommige kantoren zelfs strategische voordelen. Daar moet je vooraf goed over nadenken. Zodat je het gelijk goed doet en optimaal kunt profiteren als nieuwe oplossingen beschikbaar komen die ook gebruik maken van RGS.”

Lees het interview met Joris Joppe

Interview

RGS bij Unit4

"Binnen Accountancy Gemak speelt RGS een belangrijke rol in de uitwisseling van gegevens. Doordat elk veld binnen de applicatie een RGS-code bevat is de uitwisseling van gegevens tussen bijvoorbeeld jaarrekeningen, bankdeponering of vennootschapsbelastingaangifte (VPB) makkelijk en foutloos."

Lees het interview met Jelke Jansen

Interview

Een digitale snelweg voor het delen van financiële gegevens

"Als elk bedrijf en elke overheidsinstantie met dezelfde grootboekrekeningen werkt, is het uitwisselen van financiële informatie een fluitje van een cent. RGS maakt dat mogelijk."

Lees het interview met Robert Mul

Interview

Van cijfers naar advies

"Ik ben van mening dat het bijhouden van de veranderingen, waarvan RGS er een is, essentieel is voor je bestaansrecht in deze branche."

Lees het interview met Dirk-Jan van Blijderveen

Interview

RGS 3.0 en Auditfile Financieel XAF 3.2: een mooi koppel

"Nu data sowieso aangeleverd moeten worden, heeft iedereen baat bij het zo eenduidig en efficiënt mogelijk ondersteunen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld de bedrijfsvoering bijsturen door data-analyse."

Lees het interview met Peter Waas

Video

RGS in gebruik bij Grant Thornton

“RGS biedt voordelen; het is efficiënt, eenduidig en eenvoudig. Daar kan geen ander systeem tegenop."

Bekijk de video over RGS bij Grant Thornton

 

Sidebar