SBR Event 2024: u komt toch ook?

Het is weer tijd om samen te komen. Zet woensdag 9 oktober 2024 (13:00-18:00 uur) alvast in uw agenda. Dan is er een nationaal event over Standard Business Reporting (SBR). Het SBR Event is voor ondernemers en (financieel) intermediairs een goed moment en ideale setting om face-to-face met elkaar te sparren over SBR-gerelateerde zaken. Welke uitdagingen komen er op SBR af en welke kansen liggen er in het verschiet? Waar staan we nu en over 5 jaar? Welke technische vernieuwingen zijn er? 

SBR Event 2024

  • Datum: woensdag 9 oktober 2024 (13:00-18:00h)
  • Locatie: nog niet bekend (in het midden van het land)
  • Deelname: gratis
  • Organisatie: Logius, BZK, EZK en vertegenwoordiging van private organisaties

Geef via deze link aan of u bij het SBR Event aanwezig wilt zijn. Na uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk een ‘save the date’. De komende tijd nemen we u verder mee in de ontwikkelingen omtrent het SBR Event. Hopelijk zien we u op 9 oktober!

Over RGS en SBR
Referentie Grootboekschema (RGS) is een grootboekrekeningschema, dat gebaseerd is op een gestandaardiseerde codering van financiële gegevens. Deze code is gekoppeld aan alle grootboekrekeningen. Het legt een verbinding tussen het grootboekrekeningschema en SBR, zodat u RGS kunt gebruiken in de hele financiële keten.

Sidebar